Toimintopainikkeet

MTK SuomiAreenassa 11.-15.7.2016

SuomiAreenassa Porissa keskustellaan yhteiskunnallisista aiheista teemana suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta.

ma 11.7.2016 klo 10.00-11.15, Antinkatu 5
Maaseudun Tulevaisuus 100 vuotta - Suuri Ruokakeskustelu
Paneelikeskusteluun osallistuvat naudanlihantuottaja Anne Kangasvuori-Hosike, SOK:n kenttäjohtaja Arttu Laine, kansanedustaja Juhana Vartiainen, Atria Suomen varatoimitusjohtaja Jari Leija ja MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila. Paneelin juontaa Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen.

Lue tiedotteesta Juha Marttilan kommentit.

ruoka.jpg
Kuvassa vasemmalta Juha Marttila, Juhana Vartiainen, Arttu Laine (takana), Anne Kangasvuori-Hosike, Jari Leija ja Jouni Kemppainen


ma 11.7.2016 klo 17.00-18.15, Eetunaukion lava
Intohimoinen yrittäjyys - tarvitaanko sitä?
Paneelikeskusteluun osallistuvat PTT:n toimitusjohtaja Iiro Jussila, Suomalaisen Työn Liiton hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama, muusikko Olli Lindholm, Kyrö Distillery Companyn toimitusjohtaja Miika Lipiäinen ja Aarikka Oy:n toimitusjohtaja Anu Vauhkonen. Paneelin juontaa Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen.

omistajuus.jpg
Kuvassa vasemmalta Jouni Kemppainen, Olli Lindholm, Anu Vauhkonen, Miika Lipiäinen, Teresa Kemppi-Vasama ja Iiro Jussila

   

ti 12.7.2016 klo 11.40-12.00, MTV-lava
Potuttaako?-perunankuorimiskisa
Kisaamassa Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi, Ravintola Patasydämen keittiömestari Matti Liipo ja MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila.
Perunankuorimiskisan juontaa MTK:n ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi

suomiareena_perunankuorimiskisa.JPG
Voiko kahta asiaa tehdä yhtä aikaa? Kuoria perunoita ja vastata Anni-Mari Syväniemen kysymyksiin? Harri Tuomi (keskellä) todisti, että voi ja voitti kisan.


ke 13.7.2016 klo 10.40-11.00, MTV-lava
Tiedä mitä syöt - tunnista ruoan alkuperämerkit
Kisaamassa kansanedustaja Krista Kiuru, kansanedustaja Jari Myllykoski, Satakunnan kuluttajat ry:n puheenjohtaja Sirkka Mantere ja Satakunnan Viikon päätoimittaja Kim Huovinlahti. Ruoan alkuperämerkkikisan juontaa MTK:n ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi.

suomiareena_alkupera.jpg
Ruoan alkuperämerkkejä tunnistamassa vas. Anni-Mari Syväniemi, Sirkka Mantere, Kim Huovinlahti, Krista Kiuru ja Jari Myllykoski. Merkkiä näyttämässä Laura Uusitalo.


Lisäksi MTK:lla, Martoilla ja SPR:llä on kansainvälinen ruokateltta Kansalaistorilla. Teltassa valmistetaan ja tarjoillaan ruokaa päivittäin kotimaisista raaka-aineista kansalinväliseen makuun.

SuomiAreena_Ruokaa.jpg


Lisätietoja: suomiareena.fi

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 13.7.2016
Osallistu mtk.fi-kyselyyn!
Vastanneiden kesken arvomme tablet-tietokoneen.