Toimintopainikkeet

Startup Weekend Helsinki Food - löydä oma tiimisi yrittäjyyteen

StartupWeekend_Helsinki_Food_nettiiin.jpg

23.1.2017

Startup Weekend Helsinki Food järjestetään 27-29.1 MTK:n tiloissa Maalaistentalossa Simonkadulla. Viikonlopun tapahtuma tarjoaa ponnahdusalustan maatalous- ja elintarvikealan nostamiseksi osaksi aikamme startup -innovaatioaaltoa. Tapahtuma luo ennen kokemattoman kohtaamispaikan mm. elintarvike-, maatalous-, designin-, tekniikan- ja palvelualan osaajille. Monitaustainen osallistujajoukko koostuu niin opiskelijoista, kansainvälisistä osallistujista, viljelijöistä kuin talousguruista.

Startup Weekend on globaali tapahtumakonsepti, jonka tarkoituksena on tukea paikallista, aloittelevaa yritystoimintaa ja tarjota mahdollisuuden uusien yrittäjyydestä kiinnostuneiden ihmisten tapaamiseen. Startup Weekend – kaavan mukaan on järjestetty jo yli 2000 tapahtumaa yli 135:ssa maassa. Helsingissä tämä tulee olemaan kahdeksas tilaisuus, mutta ensimmäinen ruokaketjun ympärillä.

Tilaisuuden kaikilla osallistujilla on mahdollisuus heittää ilmoille eli ”pitchata” uusi yritysidea muille osallistujille perjantai iltana. Parhaat yritysideat valitaan jatkoon ja niiden ympärille osallistujat muodostetavat monialaiset tiimit. Viikonlopun aikana osallistujilla on käytössä iso joukko mm. yritysmaailman mentoreita työstämään tiimien yritysideoita mahdollisimman pitkälle eteenpäin. Tuomaristo valitsee ja palkitsee parhaat tiimit sunnuntaina. Palkinnoiksi on luvassa mm. laki- ja konsultointipalveluita auttamaan yrityksien alkutaivalta eteenpäin. Ja tietenkin kahvia!

Lisätietoja ja lipunmyynti osoitteessa: http://www.up.co/communities/finland/helsinki/startup-weekend/9943.
FB: Startup weekend Helsinki & Startup weekend Helsinki Food

Lisätietoja:

Leena Saari, järjestäjä, MTK Uusimaa, 0400 871 622
Anita Laxén, Viestintäjohtaja, Paulig Group, +358 9 319 81

Jon Hautamäki, Nordic Law, +358 40 569 57 31


Tilaisuus on osa Boosti-hankkeen toimintaa. Se toteutetaan yhdessä MTK-Uusimaan, MTK-Hämeen ja SLC Nylandin nuorten kanssa. Boosti on Manner-Suomen kehittämisohjelman rahoittama koulutus- ja tiedonvälityshankeTulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
 
Osallistu mtk.fi-kyselyyn!
Vastanneiden kesken arvomme tablet-tietokoneen.