Toimintopainikkeet

Grollsilta Dimex-työvaatteet MTK 100 -logolla jäsenetuhintaan, myös muita etuja

Grolls Oy:n logoMTK:n 100-vuotisjuhlavuoden merkeissä Grolls tarjoaa MTK-yhdistysten ja mhy:n jäsenille valikoidun kokoelman Dimex-työvaatteita jäsenetuhintaan.

Tarjous on voimassa vuoden 2017 loppuun saakka. Tuotteet voi tilata verkkokaupasta tai hankkia Grollsin myymälästä.

Saadaksesi verkkokaupassa alennuksen sinun tulee kirjautua Reppuun, mistä löytyy alennuskoodi.

Tee tilaus jäsenverkko Repun kautta

 


Myös Björnkäder-työvaatteista ja henkilösuojaimista alennus

Grolls tarjoaa MTK-yhdistysten ja mhy:n jäsenille jäsenetuja myös kaikista Björnkläder-työvaatteista ja henkilösuojaimista. Etu ei koske alennustuotteita. 
Tutustu jäsenverkko Repussa jäsenetuihin.

 


Mikä on Grolls Oy?

Pohjois-Euroopan johtava työvaate- ja henkilösuojainmyymäläketju Grolls Oy on osa ruotsalaista Grolls-konsernia.  Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laadukkaan ja laajan valikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia saman katon alta palvelua unohtamatta. Grollsilla on oma tuotanto ja tuotekehitys suojakypärille, työvaatteille, suojalaseille ja suojakäsineille. Ketjulla on 48 liikettä Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Virossa. 

Grolls pyrkii tarjoamaan monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia. Se on täyden palvelun kauppa, josta saat suojaimet päästä varpaisiin asti suoraan liikkeestä odottamatta pitkiä toimitusaikoja. Voit myös asioida verkkokaupassa vuorokauden ympäri.

Kaikki käytössä olevat materiaalit testataan laboratorioissa ja tuotteet testataan käytännössä ennen niiden tuloa mallistoon. Yhteistyökumppaneiksi Grolls kelpuuttaa ainoastaan luotettavia markkinoiden kärkimerkkejä.


Lisää aiheesta

Grolls Oy

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 16.1.2017
Osallistu mtk.fi-kyselyyn!
Vastanneiden kesken arvomme tablet-tietokoneen.