Toimintopainikkeet

Ruokaasuomesta.fi-verkkokaupan jäsenetu muuttui - nyt etu provisiosta

Ruokaasuomesta.fi-logoRuokaasuomesta.fi-verkkokaupassa voit aloittaa nettimyynnnin ilman perustamiskustannuksia tai kuukausimaksuja. Maksat vain myynnistä ja siitäkin MTK:n jäsenenä vähemmän. 

Etu uudistui joulukuussa 2016: Nyt alennus provisiosta

Ruokaasuomesta.fi-palvelu tarjoaa palvelun myyjille, jotka ovat MTK-yhdistyksen jäseniä, alennuksen myynnistä perittävästä provisiosta. Alennus on yhden (1) prosenttiyksikön alennus myyjältä perittävästä provisiosta. Alennus on yhdistettävissä myös muihin mahdollisiin alennuksiin.

Esimerkki:
LähiPro:n myyjältä veloittama provisio ruokaasuomesta.fi-palvelussa on viisi (5) prosenttia (alv. 0). Ilmoittamalla MTK:n jäsennumeronsa myyjän provisio alenee yhden prosenttiyksikön eli uusi provisio on neljä (4) prosenttia. Esimerkiksi 10 000 euron myynnillä, edun arvo on 100 euroa.

Myyjä saa jäsenedun voimaan ilmoittamalla voimassaolevan jäsennumeronsa Ruokaasuomesta.fi-palvelussa. LähiPro välittää jäsennumeron MTK:lle tarkistettavaksi.

Ruokaasuomesta.fi tarjoaa helppokäyttöisen ja kokonaisvaltaisen suoramyyntikanavan kaikille suomalaisille ruoantuottajille. Liittymällä palveluun saat käyttöösi oman profiilisivun, verkkokaupan ja maksupalvelut eli kaiken mitä tarvitset verkkomyynnin aloittamiseen.

Tehokas markkinointikanava

Palvelua markkinoidaan koko Suomen laajuisesti, jolloin tuottajat ja tuotteet saavat näkyvyyttä. Palvelu on linkitetty vahvasti sosiaaliseen mediaan ja suuriin kuluttajaverkostoihin. Sen avulla on mahdollista tavoittaa nopeasti suurikin joukko kuluttajia. Palvelu perustuu sijaintiin, minkä ansiosta voidaan yhdistää paikalliset tuottajat ja kuluttajat.

Helppo käyttää

Palvelun käyttäminen ei edellytä mitään erillisiä ohjelmia tai erityisosaamista. Tuottaja pääsee kirjautumaan palvelussa omaan hallintapaneeliin, jossa on helppo hallita omaa profiilisivua ja tuotteiden tietoja, tilauksia, tilityksiä ja varastosaldoja sekä toimitustapoja.

Luotettava ja ammattitaitoinen ylläpito

Palvelua kehittää ja ylläpitää LähiPro Oy yhdessä MTK:n ja Viestilehdet Oy:n kanssa. Ammattitaitoiset asiakaspalvelijat ovat aina tukena ja neuvovat palvelun käytössä.