Toimintopainikkeet

OP Ryhmän jäsenedut 2017

OP_logo.gif

MTK suosittelee jäsenilleen:

  • liittymistä osuuspankkien omistajajäseniksi
  • osuuspankkien jäsen- ja muiden etujen käyttämistä
  • että liitot ja yhdistykset käyttävät pääsääntöisesti jäsenmaksutulojensa suhteessa Pohjola pankkia tai osuuspankkia sekä
  • keskittävät näihin maksuliikkeensä ja sijoitettavat varansa edellyttäen, että niistä saatava tuotto on kilpailukykyinen.

OP Ryhmä tarjoaa MTK-yhdistysten ja mhy:n jäsenille tuntuvia etuja pankkipalveluista, henkivakuutuksista, sijoitusrahastotuotteista ja kiinteistövälityksestä:

1. Tulonkeskeytysluotto

OP Ryhmä suosittelee osuuspankeilleen, että nämä myöntävät MTK:n jäsenille (metsänhoitoyhdistysten ja MTK-yhdistysten jäsenet) tulonkeskeytysluottoa normaalein luottoehdoin, jos jäsenen säännölliset tulot jäsenen vaikutusvallan ulkopuolella olevien säännösmuutosten tai poliittisten päätösten vuoksi keskeytyvät.

OP Ryhmä suosittaa myös, että OP Ryhmään kuuluvien pankkien myöntämien olemassa olevien lainojen korkojen ja lyhennysten erääntymistä tarvittaessa siirretään.

OP Ryhmä suosittelee jäsenosuuspankeilleen, että tulonkeskeytysluottoon on luottokelpoisuusehdot täyttäessään oikeutettu jokainen MTK:n jäsen aiemmasta asiakassuhteesta riippumatta.

2. Lainannostokuluista 50 %:n alennus

OP Ryhmä suosittelee osuuspankeille, että ne myöntävät MTK:n jäsenille 50 %:n alennuksen hinnaston mukaisista maaseutuelinkeinojen investointeja samoin kuin asuntolainoja koskevista lainannostokuluista.

3. Sijoituspalvelut - ei merkintäpalkkiota

OP Ryhmä suosittelee jäsenosuuspankeilleen, että MTK:n jäsenet voivat merkitä OP-sijoitusrahastojen rahasto-osuuksia ilman merkintäpalkkiota. Etu koskee vain konttorissa tehtyjä kertamerkintöjä.

Internetin kautta tehdyistä merkinnöistä ja jatkuvalla rahastosäästösopimuksella tehdyistä merkinnöistä peritään normaalit merkintäpalkkiot.

Etu ei koske myöskään seuraavia erityissijoitusrahastoja: OP-Vuokratuotto, OP-Afrikka, OP-Metsänomistaja ja indeksirahastot.

4. Kultaturva vakavan sairauden varalta -vakuutus

MTK:n jäsenet ja heidän perheenjäsenensä saavat Kultaturva vakavan sairauden varalta -vakuutuksesta 20 %:n alennuksen kuuden ensimmäisen kuukauden vakuutusmaksuista edellyttäen, että vakuutus on otettu vuonna 2016 tai 2017. Kultaturvan myöntää Genworth Financial.

5. Asiakaslehti

Osuuspankit voivat erikseen sovittaessa lähettää MTK:n jäsenille ajankohtaista pankki-, sijoitus- ja talousinformaatiota, kuten OP Ryhmän Maa- ja metsälehden.

6. Kiinteistövälityspalvelut 

MTK:n jäsenet, jotka ovat Osuupankin omistajajäseniä, saavat 250 euron alennuksen normaalihintaisista myynnin arvonlisäverollisista välityspalkkioista (ei kuitenkaan vähimmäispalkkiosta).

7. Webvakka-etu

MTK:n jäsen voi saada Mtech Digital Solutionsin (Maatalouden laskentakeskus) WebWakka-kirjanpito-ohjelmasta noin 50 %:n alennuksen, kun se tilataan osuuspankin kautta.

8. Muita etuja

Osuuspankin asiakasomistajalla on mahdollisuus kerryttää pankki- ja vakuutusasioinnista OP-bonusta ja lisäksi saada alennuksia useista pankki- ja vakuutuspalveluista.

OP-bonuksilla maksetaan pankkipalvelu- ja vakuutusmaksuja sekä OP-Kiinteistökeskuksen palkkioita.


Lisää aiheesta muualla

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 21.11.2016
Osallistu mtk.fi-kyselyyn!
Vastanneiden kesken arvomme tablet-tietokoneen.