Toimintopainikkeet

Mhy-jäsenille etuja Restel-hotelleissa ja -ravintoloissa

Logo

Metsänhoitoyhdistysten jäsenet saavat Restel-hotelleissa ja -ravintoloissa alennuksia majoitushinnoista ja etuja ruokailun yhteydessä.
 Voimassa oleva mhy-jäsenkortti on esitettävä saavuttaessa hotellin vastaanottoon ja hotellien ravintoloissa ja Rax Buffet -ravintoloissa tilausvaiheessa. Edut ovat voimassa 31.12.2017 asti.

Vapaa-ajan majoitus –20 %

Majoittuessasi vapaa-ajan matkallasi Restelin hotelliin saat 20 % alennuksen päivän hinnasta. Etu koskee torstain ja maanantaiaamun välisiä majoittumisia kaikissa Restelin hotelleissa. Erikoishintaisia huoneita on rajoitetusti.
Varaukset osoitteesta

 

Huom!
Varausta varten tarvitset tuotetunnuksen, jonka löydät kirjautumalla jäsenverkko Reppuun.

Kirjautuminen jäsenverkko Reppuun

 


Jälkiruoka kaupan päälle

Ostaessasi normaalihintaisen pääruuan hotellin ravintolassa, saat jälkiruuan veloituksetta kaupan päälle. Etu on perhekohtainen. Etu on voimassa kaikissa Restel Oy:n hotellien ravintoloissa pois lukien Crowne Plaza -hotellin ravintola Macu ja Holiday Inn Helsinki Exhibition Center -hotellin ravintola Terra Nova.

Pehmis kaupan päälle

Ostaessasi normaalihintaisen buffetin Rax Buffet -ravintoloissa saat pehmiksen jäätelökastikkeilla veloituksetta kaupan päälle. Etu on perhekohtainen. Voimassa kaikissa Rax Buffet -ravintoloissa.

Huom! Kaikkia etuja ei voi yhdistää muihin etuihin/tarjouksiin.

Myös muut tarjousehdot ja -ohjeet löydät jäsenverkko Repusta.

Mikä on Restel?

Restel on ravintola- ja hotelliyritys, jolla on Suomessa 47 hotellia. Hotellivalikoimaan kuuluvat Cumulus-, Rantasipi- ja Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki – Boulevard ja Hotelli Seurahuone Helsinki. Restel-ketjuun kuuluu yli 230 ravintolaa.


Lisää aiheesta

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 8.8.2016
Osallistu mtk.fi-kyselyyn!
Vastanneiden kesken arvomme tablet-tietokoneen.