Toimintopainikkeet

Ajankohtaisia tapahtumia:

Liiton johtokunta järjestäytyi 9.1. Puheenjohtajana jatkaa Atso Ala-Kopsala Toholammilta ja varapj. Vesa Isolankila Lohtajalta.

 
 


MTK keskusliitto listasi keskeisimmät toimintansa ja  saavutukset vuoden 2016 ensimmäisellä puoliskolla

Lue lisää mitkä asiat ovat olleet tapetilla ja mitä edunvalvontatyötä MTK:ssa on  viimeisen puolen vuoden aikana tehty.

 
 

MTK Keski-Pohjanmaa Facebookissa:


Osta tilalta! -päivänä 10.09.2016 tuottajat myyvät herkkujaan suoraan kuluttajille!

Osta tilalta! -päivänä 10.9. juhlistamme tuottajia ja kotimaista ruoantuotantoa ympäri Suomea. Voit myydä oman tilasi tuotteita ja puutarhasi satoa. Osta tilalta -päivä on tarkoitettu lähinnä raaka-aineiden ja ruokatuotteiden myymiseen, ei ruoka-annosten myymiseen.Lue lisää ja reksiteröidy myyjäksi osoitteessa: http://ostatilalta.fi

 
 

Virtaa farmarille -kuntoremonttikurssille muutama paikka vapaana!

Työkykyä ja terveyttä tukevat Virtaa farmarille-kuntoremonttikurssit jatkuvat myös vuonna 2017. Kuntoremontti toteutetaan Herttuan Kuntoutuskeskuksessa Savonlinnan Kerimäellä 3+3 päivän kestoisena kuten aiemminkin. Kurssiin sisältyy kolmen päivän mittainen perusjakso ja samanmittainen

seurantajakso. Ensimmäinen kurssi alkaa maaliskuussa.

Kuntoremonttikurssille hakeudutaan työterveyshuollon kautta, jossa tehdään kuntoutuspäätös. Sitä tarvitaan Kelan kuntoutusrahan hakemiseen. Kuntoremonttipaikka varataan kuntoutuskeskus Herttuasta viimeistään kuukausi ennen perusjakson alkamista p. 015 769900/myyntipalvelu, myyntipalvelu@herttua.fi

 
 

Moniammatillinen yksilökuntoutus maanviljelijöille

Yksilökuntoutus on Kelan kustantamaa ja toteutetaan kolmessa osassa 5+5+5 vrk ja jaksoihin sisältyy yksilöllisen ohjelman ohella myös ryhmätoimintoja ja -keskusteluja. Läheinen/omainen voi osallistua kuntoutukseen lääkärinlausunnon mukaisesti enintään 5 vrk. Maatalousyrittäjille on varattu mm. seuraava kurssiajankohta:

24.10.2016 -28.10.2016
27.2.2017 - 3.3.2017
3.4.2017 - 7.4.2017


 
 


Kuntoremonttikursseja maatalousyrittäjille v.2016

lomapyora.jpg

Kuntoremonttikursseja järjestetään Edenissä Oulussa, Bombassa Nurmeksessaja Summassaaressa Saarijärvellä. Kurssi on myös suunnitteilla Turun Caribiaan. Lue lisää oheisista liitteistä.

ASLAK- ja TYK-kursseja ei enää järjestetä.

 
 

Kelan KIILA-kuntokurssi MTK:n maatalousyrittäjäjäsenille!

MTK:n jäsenille tarkoitettu Kelan KIILA-kuntoutus Kerimäellä. Kuntoutus on tarkoitettu niille, joiden työkyky on heikentynyt sairauden tai oireiden vuoksi. KIILA-kuntoutus on tarkoistettu työssä jaksamisen parantemiseksi ja tueksi tilanteissa, joissa työkykyä heikentää tai uhkaa heinkentävä sairaus. Lue lisää oheisesta esitteestä.

 
 


MTK liittojen jäsenmatka Itävaltaan 6.-11.10.2016

Matka suuntautuu Salzburgin liittomaahan. Matkalla tutustutaan alppialueen maatalouteen, pienyrittäjyyteen ja bioenergiatuotantoon. Monipuoliset retket tutustuttavat myös Itävallan upeaan luontoon, kulttuuriin sekä paikalliseen elämään. Matka tarjoaa mahdollisuuden vierailla Hitlerin Kotkanpesällä ja Mozartin hurmaavassa synnyinkaupungissa Salzburgissa. Lue lisää

 
 


"MTK Kantturat" Kalajoni NiceRunilla 20.8.2016

NiceRun_KP24.jpg

MTK Keski-Pohjanmaan alueen emännät olivat jälleen mukana Kalajoen NiceRun tapahtumassa. Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja Tervetuloa mukaan ensi vuonna uudet ja vanhat osallistujat!

 
 

Ajankohtaista Facebookissa:

4.6.2014

Omatoimisella varautumisella, tiedostamisella ja ennakoinnilla on tärkeä rooli maatilan tulipalojen ennaltaehkäisyssä.

Maatilapalojen ennaltaehkäisyssä jatkuva seuranta, huoltotoimet ja ennakointi ovat tärkeimpiä keinoja. MTK, LähiTapiolan ja Melan tuottamaan videosarjaan kuuluu kuusi maatilan turvallisuudesta ja vahinkojen ennaltaehkäisystä kertovaa Turvallinen maatila -videota. Muutaman minuutin mittaisilla videoilla tartutaan maatilan turvallisuuden ja tuottajien työhyvinvoinnin eri teemoihin, tuottajien omasta näkökulmasta katsottuna.

https://www.youtube.com/channel/UC07ZOZBbzSWE8Ciow6JsXvw

 
 


Sivun alkuun
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 13.1.2017