Toimintopainikkeet

Toimisto Brysselissä

Brysselin toimiston tehtävänä on suomalaisten maanviljelijöiden, metsänomistajien sekä maaseutuyrittäjien etujen valvominen Euroopan unionissa. Toimiston tehtävänä on huolehtia, että Suomea koskevia, jäsentemme etuja palvelevia asioita ja erityispiirteitä otetaan huomioon Euroopan unionin lainsäädännössä ja kansainvälisissä kauppasopimuksissa.

Brysselin toimisto tekee tiiviistä yhteistyötä keskusliiton linjojen ja ryhmien kanssa ja välittää säännöllisesti edunvalvontaa palvelevaa tietoa kotimaahan.

Brysselin toimisto seuraa aktiivisesti Euroopan unionin, sen yhteisen maatalouspolitiikan sekä muiden järjestön jäsenille tärkeiden asioiden kehitystä ja välittää näihin liittyvää tietoa kotimaahan. Aktiivinen toiminta EU:n maataloustuottajien ja maatalousosuuskuntien järjestössä Copa-Cogecassa, säännöllinen yhteydenpito EU:n eri toimielimiin ja muihin keskeisiin tahoihin Brysselissä on tärkeä osa toimiston toimintaa.

Yhteispohjoismainen metsäkoordinaattori ja MTK:n edustaja Euroopan talous- ja sosiaalikomiteassa vahvistavat järjestön edunvalvontaa Brysselissä.

Metsäedunvalvontaa hoitaa Pohjoismaiden metsänomistajajärjestöjen yhteinen asiamies.

Brysselin toimistossa on myös kotieläinasiamies ja Maaseudun Tulevaisuuden toimittaja.


Lisää aiheesta palvelussamme

MTK:n, SLC:n ja Pellervon yhteinen toimisto Brysselissä

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 14.1.2013
Osallistu mtk.fi-kyselyyn!
Vastanneiden kesken arvomme tablet-tietokoneen.