Toimintopainikkeet

MTK:n strategiat ja ohjelmat

Osaava maaseutu 2020 - MTK:n tulevaisuusasiakirja

Tulevaisuusasiakirja kuvaa tahtotilaa, jossa järjestö toivoo maaseudun ja sen elinkeinojen olevan vuonna 2020. Tulevaisuuden suunta on valittu laajassa järjestökeskustelussa.

 

 

Kohti osaavaa maaseutua 2015 - MTK:n toimintastrategia

Tulevaisuusasiakirjan pohjalta valmisteltiin MTK:n toimintastrategia Kohti osaavaa maaseutua 2015. Strategiatyön tavoitteena oli luoda selkeä pitkän tähtäimen näkökulma järjestölle vuoteen 2020.

 

 

MTK:n kuluttajaohjelma

MTK:n kuluttajatyön tavoitteena on tehdä tunnetuksi kotimaisen ruoan, puun, uusiutuvan energian ja maaseudun muiden palveluiden tarjontaa ja luoda niille kysyntää sekä vahvistaa kotimaisen tuotannon markkina-asemaa ja kuluttajien luottamusta siihen. Kuluttajatyöllä halutaan viestiä jäsenille kuluttajien odotuksista ja tarpeista ja kuluttajille maaseudun tuotteista, niiden tuotantotavoista ja elinkeinotoiminnan arjesta.

 

 

Yrittäjyys kasvaa maasta - MTK:n yrittäjyysstrategia

MTK:n yrittäjyysstrategia on maaseudun yritysten edunvalvonnan kasvustrategia.

 

 

Vihreää kasvua ja menestystä maalle

Vihreää kasvua ja menestystä maalle -ohjelma linjaa MTK-järjestön yhteiskunnallista vaikuttamista, markkinavaikuttamista ja järjestön kehittämistä. Ohjelma hyväksyttiin Savonlinnan liittokokouksessa 28.–29.6.2012.

 
 
Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 9.9.2013
Osallistu mtk.fi-kyselyyn!
Vastanneiden kesken arvomme tablet-tietokoneen.