Toimintopainikkeet

Oppaita ja tietolähteitä

Perustayritys.fi

 • Ilmainen ja luotettava palvelu yrityksen perustamiseen. Sivuilla voi tehdä yrityksen perustamiseen ja toiminnan käynnistämiseen tarvittavat dokumentit, pankkiyhteydet ja vakuutukset. Palvelua ovat yhteistyössä kehittämässä eri pankki- ja vakuutusalan toimijat.
  www.perustayritys.fi

Yritys-Suomi

 • Julkisten yrityspalveluorganisaatioiden muodostama palvelukokonaisuus yrityksille ja yrittämisestä kiinnostuneille. Palvelua koordinoi työ- ja elinkeinoministeriö (TEM). Maksuton verkkopalvelu kertoo, millaista apua yritys tai yrittäjä voi saada yrityksen perustamiseen, kasvattamiseen ja kehittämiseen. Yritys-Suomi on suunnattu erityisesti pk-yrityksille.
  www.yrityssuomi.fi

Pellervo 

 • Nykyaikainen yrittäjyys on yhteispeliä ja osaamisten yhdistämistä. Osuuskuntamuoto sopii tähän hyvin. Osuuskunta on monille eri toimialoille soveltuva yritysmuoto. Lisätietoa osuuskunnasta yritysmuotona ja sen perustamisesta löytyy Pellervon sivuilta.
  www.pellervo.fi/tietoa-osuustoiminnasta/

Päivittäistavarakauppa ry 

 • Kauppa tarvitsee pienten ja keskisuurten yritysten tuotteita hyllyilleen. Kaupan asiakas edellyttää, että myymälässä on saatavilla myös paikallisia erikoisuuksia. Päivittäistavarakauppa on julkaissut oppaan pk-tavarantoimittajien ja kaupan väliseen yhteistyöhön.
  www.pty.fi

Verohallinto 

 • Verohallinnon ja työeläkeyhtiöiden ylläpitämä maksuton palkanlaskentaohjelma Palkka.fi on toimiva palvelu myös maaseudun pienyrityksille. Ohjelma on tarkoitettu erityisesti sellaisille palkanmaksajille, jotka maksavat harvoin palkkaa eivätkä välttämättä ole selvillä kaikista työnantajavelvoitteista. Palkka.fi -palvelua voivat käyttää kaikki pientyönantajat, kuten pienyritykset ja erilaiset yhdistykset ja järjestöt sekä kotitaloudet.
  www.palkka.fi

 
 

 

Tulosta Sähköposti Facebook Twitter Google+ Lisää
Sivu päivitetty: 10.12.2014
Osallistu mtk.fi-kyselyyn!
Vastanneiden kesken arvomme tablet-tietokoneen.